WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 306 1.8 101PK
Bouwjaar 06-1994 - 05-2001

ABS sensoren PEUGEOT 306 (7B, N3, N5) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 306 (7B, N3, N5) 1.8 past. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 306 (7B, N3, N5)

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.