WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 306 2.0 135PK
Bouwjaar 05-1997 - 06-2000

ABS sensoren PEUGEOT 306 (7B, N3, N5) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 306 (7B, N3, N5) 2.0

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 306 (7B, N3, N5) komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, TRW, Pagid, ABS, Textar, Jurid, Bendix, Bosch, ATE, Lucas, Zimmermann en Brembo De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERALFA ROMEOFIATVOLVOJEEP. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.