WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 306 Hatchback 1.8 D 60PK
Bouwjaar 04-1993 - 05-1999

ABS sensoren PEUGEOT 306 Hatchback (7A, 7C, N3, N5) 1.8 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Elke PEUGEOT 306 Hatchback (7A, 7C, N3, N5) 1.8 D heeft een eigen VIN-nummer. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 306 Hatchback (7A, 7C, N3, N5) past. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW en Pagid