100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 405 I Break 1.9 98PK
Bouwjaar 05-1988 - 07-1992

ABS sensoren PEUGEOT 405 I Break (15E) 1.9

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 405 I Break (15E) 1.9

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOVW VOLKSWAGENSAAB. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 405 I Break (15E).

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto.