WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 405 I Break 1.9 Vierwielaandrijving 158PK
Bouwjaar 06-1987 - 07-1992

ABS sensoren PEUGEOT 405 I Break (15E) 1.9 Vierwielaandrijving

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 405 I Break (15E) 1.9 Vierwielaandrijving

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT 405 I Break (15E). De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.