WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 407 2.0 HDi 140PK
Bouwjaar 06-2009 - 12-2010

ABS sensoren PEUGEOT 407 (6D_) 2.0 HDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 407 (6D_) 2.0 HDi

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISUZUKILDVDODGEJAGUAR. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 407 (6D_) past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Rofren, Zimmermann, Bosch, ATE, Textar, ABS, Lucas, TRW, Pagid, Bendix en Jurid De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.