WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 504 2.1 D 67PK
Bouwjaar 09-1979 - 08-1982

ABS sensoren PEUGEOT 504 (A_, M_) 2.1 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 504 (A_, M_) 2.1 D

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGDODGEJEEPAUDI. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT 504 (A_, M_) past.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.