WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 504 2.1 D 58PK
Bouwjaar 09-1979 - 08-1982

ABS sensoren PEUGEOT 504 (A_, M_) 2.1 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 504 (A_, M_) 2.1 D

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.