WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 504 Pick-up 1.8 75PK
Bouwjaar 08-1981 - 10-1986

ABS sensoren PEUGEOT 504 Pick-up (E_) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 504 Pick-up (E_) 1.8

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT 504 Pick-up (E_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGETOYOTADAIHATSUBMW. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.