WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 504 Pick-up 1.9 D 56PK
Bouwjaar 08-1981 - 10-1986

ABS sensoren PEUGEOT 504 Pick-up (E_) 1.9 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke PEUGEOT 504 Pick-up (E_) 1.9 D heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIINFINITIJEEP. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 504 Pick-up (E_)

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.