WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 807 2.0 HDi 109PK
Bouwjaar 04-2004 - heden

ABS sensoren PEUGEOT 807 (E) 2.0 HDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT 807 (E) 2.0 HDi

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT 807 (E) komen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIKIAAUDIHYUNDAI. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.