WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.5 DT 84PK
Bouwjaar 10-1997 - 11-2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bestelwagen (230L) 2.5 DT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen (230L) 2.5 DT

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bestelwagen (230L) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAVAUXHALLOPELLADASKODA. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.