WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bestelwagen 2.0 BiFuel 110PK
Bouwjaar 12-2001 - 06-2006

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bestelwagen (244) 2.0 BiFuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen (244) 2.0 BiFuel

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT BOXER Bestelwagen (244) komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHSAABRENAULT.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend.