100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.5 DT 84PK
Bouwjaar 10-1997 - 11-2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.5 DT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERCHEVROLETHONDA. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.5 DT

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT BOXER Bus (230P) past. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Pagid en Brembo