WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 DTiC 122PK
Bouwjaar 10-1997 - 09-2000

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.8 DTiC

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.8 DTiC

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT BOXER Bus (230P). Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.