WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi 126PK
Bouwjaar 10-2000 - 11-2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.8 HDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bus (230P) 2.8 HDi

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Bus (230P) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke PEUGEOT heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.