WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.0 BiFuel 110PK
Bouwjaar 12-2001 - 06-2006

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.0 BiFuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.0 BiFuel. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_)

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.