WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Bus 2.8 HDi 145PK
Bouwjaar 04-2004 - heden

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.8 HDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, TRW, Zimmermann, Lucas, Bosch en Brembo Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_) 2.8 HDi past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Bus (244, Z_)

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.