WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.8 TD 122PK
Bouwjaar 12-2001 - 03-2005

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 TD

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (244) komen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en iDeal Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASKODAKIAVW VOLKSWAGEN. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.