WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis 2.8 HDi 126PK
Bouwjaar 10-2000 - 11-2001

ABS sensoren PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (ZCT_) 2.8 HDi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (ZCT_) 2.8 HDi dealer of de onderdelen passen op uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, overboeking, PayPal en Creditcard Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT BOXER Open laadbak/ Chassis (ZCT_)

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.