WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.8 D 60PK
Bouwjaar 11-1996 - 02-1998

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Bestelwagen (5_, G_) 1.8 D

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen (5_, G_) 1.8 D

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen (5_, G_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.