WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.6 HDi 16V 4x4 90PK
Bouwjaar 04-2012 - heden

ABS sensoren PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.6 HDi 16V 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Vieze ABS-sensoren op uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen 1.6 HDi 16V 4x4

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERIVECOINFINITI. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT PARTNER Bestelwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.