ABS sensoren PONTIAC

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC komen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.