100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC BONNEVILLE Sedan 3.8 239PK
Bouwjaar 09-1991 - 09-1999

ABS sensoren PONTIAC BONNEVILLE Sedan 3.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PONTIAC BONNEVILLE Sedan 3.8

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke PONTIAC BONNEVILLE Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PONTIAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.