WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC FIREBIRD 3.4 162PK
Bouwjaar 11-1992 - 12-1995

ABS sensoren PONTIAC FIREBIRD 3.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke PONTIAC FIREBIRD 3.4 heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw PONTIAC FIREBIRD

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC komen.