WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC FIREBIRD 3.8 203PK
Bouwjaar 10-1994 - 12-1997

ABS sensoren PONTIAC FIREBIRD 3.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PONTIAC FIREBIRD 3.8

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC FIREBIRD komen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

APK-afkeur van ABS-sensor

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PONTIAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELFORDTOYOTAPLYMOUTHDAIHATSUFIAT. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.