WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC FIREBIRD 5.7 279PK
Bouwjaar 11-1992 - 12-1996

ABS sensoren PONTIAC FIREBIRD 5.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij controleren altijd bij de PONTIAC FIREBIRD 5.7 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw PONTIAC FIREBIRD

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLFIATLOTUS. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PONTIAC past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.