WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan 3.1 162PK
Bouwjaar 07-1996 - 07-1999

ABS sensoren PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan 3.1

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan 3.1, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC GRAND PRIX VI Sedan komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTLEXUSOLDSMOBILEHYUNDAIFIAT. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Vieze ABS-sensoren op uw PONTIAC

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.