100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Cabriolet 3.8 Carrera 4S 385PK
Bouwjaar 06-2008 - 12-2012

ABS sensoren PORSCHE 911 Cabriolet (997) 3.8 Carrera 4S

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE 911 Cabriolet (997) 3.8 Carrera 4S, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en iDeal De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vieze ABS-sensoren op uw PORSCHE 911 Cabriolet (997)

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de PORSCHE dealer of de onderdelen passen op uw auto.