100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Targa 3.8 Carrera 4S 385PK
Bouwjaar 10-2008 - 12-2012

ABS sensoren PORSCHE 911 Targa (997) 3.8 Carrera 4S

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PORSCHE 911 Targa (997) 3.8 Carrera 4S

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke PORSCHE 911 Targa (997) heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE komen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Bendix en Lucas