WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Targa 3.8 Carrera 4S 355PK
Bouwjaar 07-2006 - 12-2008

ABS sensoren PORSCHE 911 Targa (997) 3.8 Carrera 4S

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERDACIALADASUZUKI. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Vieze ABS-sensoren op uw PORSCHE 911 Targa (997) 3.8 Carrera 4S

Wij controleren altijd bij de PORSCHE 911 Targa (997) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Bendix, Brembo en Textar Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.