WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 928 5.0 S 272PK
Bouwjaar 09-1984 - 12-1985

ABS sensoren PORSCHE 928 5.0 S

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw PORSCHE 928 5.0 S

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Elke PORSCHE 928 heeft een eigen VIN-nummer. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.