ABS sensoren RENAULT

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Lucas, Pagid, Jurid, ATE en Textar Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle renault abs sensoren op RemOnderdelen.nl