WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 11 1.4 58PK
Bouwjaar 07-1986 - 10-1987

ABS sensoren RENAULT 11 (B/C37_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 11 (B/C37_) 1.4. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

APK-afkeur van ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIALOTUSBMWAUDI.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 11 (B/C37_)

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.