WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 12 1.6 68PK
Bouwjaar 08-1970 - 08-1976

ABS sensoren RENAULT 12 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 12 1.6

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij controleren altijd bij de RENAULT 12 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

APK-afkeur van ABS-sensor

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDINFINITIBMWDAFIVECO.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.