WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 18 Variable 1.6 4x4 79PK
Bouwjaar 02-1979 - 06-1981

ABS sensoren RENAULT 18 Variable (135_) 1.6 4x4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 18 Variable (135_) 1.6 4x4

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Elke RENAULT 18 Variable (135_) heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen.