WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I 1.7 94PK
Bouwjaar 07-1988 - 04-1992

ABS sensoren RENAULT 19 I (B/C53_) 1.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 19 I (B/C53_) 1.7

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Elke RENAULT 19 I (B/C53_) heeft een eigen VIN-nummer. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, AfterPay en PayPal Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

APK-afkeur van ABS-sensor

De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.