WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I 1.8 16V 137PK
Bouwjaar 06-1989 - 04-1992

ABS sensoren RENAULT 19 I (B/C53_) 1.8 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 19 I (B/C53_) 1.8 16V

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 19 I (B/C53_) past. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.