WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 I 1.8 91PK
Bouwjaar 05-1992 - 09-1994

ABS sensoren RENAULT 19 I (B/C53_) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 19 I (B/C53_) 1.8 past. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 19 I (B/C53_)

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.