WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II 1.7 107PK
Bouwjaar 05-1992 - 09-1994

ABS sensoren RENAULT 19 II (B/C53_) 1.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT 19 II (B/C53_) 1.7 komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTFORDBUICK.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 19 II (B/C53_)

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij controleren altijd bij de RENAULT dealer of de onderdelen passen op uw auto. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.