WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 19 II Chamade 1.8 107PK
Bouwjaar 05-1992 - 11-1995

ABS sensoren RENAULT 19 II Chamade (L53_) 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 19 II Chamade (L53_) 1.8

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 19 II Chamade (L53_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..