WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 Sedan 2.0 117PK
Bouwjaar 04-1986 - 06-1989

ABS sensoren RENAULT 21 Sedan (L48_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 21 Sedan (L48_) 2.0

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Gietijzer komt minder veel voor als component. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 21 Sedan (L48_) past. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.