WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 Stationwagen 2.0 117PK
Bouwjaar 07-1989 - 06-1992

ABS sensoren RENAULT 21 Stationwagen (K48_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 21 Stationwagen (K48_) 2.0

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 21 Stationwagen (K48_) past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT.