100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 21 Stationwagen 2.0 102PK
Bouwjaar 06-1991 - 05-1993

ABS sensoren RENAULT 21 Stationwagen (K48_) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 21 Stationwagen (K48_) 2.0

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 21 Stationwagen (K48_). Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

APK-afkeur van ABS-sensor

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.