WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 4 0.7 20PK
Bouwjaar 04-1962 - 04-1971

ABS sensoren RENAULT 4 (112_) 0.7

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT 4 (112_) 0.7

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT 4 (112_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIMITSUBISHILADALDVMAZDAALFA ROMEO.

APK-afkeur van ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT.