100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 5 1.4 160PK
Bouwjaar 09-1980 - 03-1985

ABS sensoren RENAULT 5 (122_) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Elke RENAULT 5 (122_) 1.4 heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIHYUNDAIJEEPFERRARIDACIA. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT 5 (122_) past.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.