WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO I Electric 30PK
Bouwjaar 05-1996 - 02-1998

ABS sensoren RENAULT CLIO I (B/C57_, 5/357_) Electric

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT CLIO I (B/C57_, 5/357_) Electric

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

APK-afkeur van ABS-sensor

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERVOLVOHONDALANCIASMART. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de RENAULT CLIO I (B/C57_, 5/357_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen.