WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO I Bestelwagen 1.2 54PK
Bouwjaar 06-1994 - 02-1998

ABS sensoren RENAULT CLIO I Bestelwagen (S57_) 1.2

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT CLIO I Bestelwagen (S57_) 1.2. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUDAIHATSUSEATPLYMOUTHJAGUARMAZDA.

APK-afkeur van ABS-sensor

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT CLIO I Bestelwagen (S57_)

Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.