WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT CLIO III 1.5 dCi 82PK
Bouwjaar 11-2007 - heden

ABS sensoren RENAULT CLIO III (BR0/1, CR0/1) 1.5 dCi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw RENAULT CLIO III
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30685
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Rem- / rijdynamiek: Voor voertuigen met ESP
Lengte: 685 mm
Gewicht: 0,10 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
58% Korting
59,52
141,71
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT CLIO III (BR0/1, CR0/1) 1.5 dCi

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw RENAULT CLIO III (BR0/1, CR0/1), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Elke RENAULT heeft een eigen VIN-nummer.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

APK-afkeur van ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via Creditcard, overboeking, MisterCash en iDeal Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.