WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT ESPACE I 2.2 Quadra 110PK
Bouwjaar 06-1987 - 12-1987

ABS sensoren RENAULT ESPACE I (J11_) 2.2 Quadra

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw RENAULT ESPACE I (J11_) 2.2 Quadra past. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Vieze ABS-sensoren op uw RENAULT ESPACE I (J11_)

Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT komen. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.